تستر اصلی و تستر اورجینال

تستر اصلی و تستر اورجینال

خرید تستر اصلی و تستر اورجینال یکی از دغدغه‌هایی است که امروزه برای بسیاری از علاقه‌مندان به دنیای عطر و ادکلن دارای اهمیت می‌باشد. از همین رو سایت گوچک بر آن شد تا مقاله‌ای در همین خصوص تهیه کرده و توضیحات لازم را در این باره به شما کاربران عزیز ارائه کند. اما قبل از آن لازم است که اندکی به دنیای این عناصر خوشبو و جذاب سری بزنیم و کمی درباره تاریخچه‌ی پیدایش آنها بدانیم. پس با ما همراه باشید تا هرچه بیشتر درباره این ماده‌ی دل انگیز اطلاعات به دست آوریم.

توجه این مقاله دارای بخش‌هایی طنز آمیز می‌باشد که صرفا جهت بالا بردن تعداد کلمات مقاله و همینطور بهبود این متن از لحاظ تکنیکی مورد استفاده قرار گرفته است و هیچگونه اعتبار تاریخی ندارد.

عناصر معطر

این مقاله درباره عناصر معطری است که در طول سالیان طولانی اجداد ما از آنها برای خوشبو کردن خود و محیط اطرافشان استفاده می‌کردند.

اجزای تشکیل دهنده‌ي عطر

هر عطر از ۴ بخش تشکل شده است که با یکدیگر ترکیب شده و رایحه‌ای خوشایند را برای ما به ارمغان می‌آورد.

  • روغن‌های ضروری
  • ترکیبات معطر
  • فیکساتیو که باعث ثبات رایجه و ساختار عطر می‌شود
  • حلال
مخترع عطر چه کسی بود ؟

در اواسط دهه‌ي ۱۹۵۰ شیمیدانی کروات-سویسی به نام لئوپاد روزیجکا که تخصص بسیار زیادی در شیمی عالی و همینطور پلیمرها داشت. توانست پرفیوم را به نام خود به ثبت برساند و شاید از همان زمانه‌ها بود که خرید تستر اصلی و تستر اورجینال برای بشریت به یکی از دغدغه‌های مهم زندگی بدل شد. او همچنین توانست جایزه‌ي نوبل شیمی را به خود اختصاص دهد.

وجود عطر از زمان باستان

بر اساس یافته‌های باستان‌شناسی عطر  (درباره‌ی تستر اورجینال و تستر اصلی اطلاعاتی در دست نیست) از همان دوران قدیم مورد استفاده‌ی انسان‌ها قرار می‌گرفته است. اما عطر سازی مدرن همانطور که قبلا نیز به آن اشاره کردیم از اواسط قرن بیستم میلادی پا به عرصه‌ي وجود گذاشت.

تاریخ عطر

اولین نمونه‌های عطرسازی را می‌توان در دنیای لاتین تبارها جست و جو کرد. آنها از عبارت Perfumare برای بیان عطریجات استفاده می‌کردند.

بعد از لاتین‌تبارها

بعد از لاتین‌تبارها نوبت به آفریقایی‌ها رسید. مصریان باستان و تمدن ایندوس در هند از عطر به وفوور استفاده می‌کردند.

چینی‌ها و مسلمانان

بعد از مصریان تاریخ نشان می‌دهد. که چینی‌ها و سپس مسلمانان در بین‌النهرین به این ماده خوش‌بو دست پیدا کردند. و خود را به وسیله‌ی آن عطر آگین می‌کردند.

ثبت اولین در تاریخ

بر اساس سنگ نوشته‌هایی به خط میخی. اولین شیمیدانی که در تاریخ توانست رایحه‌ای خوشبو بسازد. زنی به نام تاپوتی بوده است. او حرفه‌ی عطرسازی را ۲هزارسال قبل از میلاد حضرت مسیح انجام داد.اما همانطور که می‌دانید از آنجا که رشته‌ی عطرسازی در آن زمان‌ها حرفهای بسیار پر مشقط و همینطور پر مهارت بوده است، انسان‌ها از همان زمان در فکر تولیدات ماده‌های ارزان تر مانند تستر اصلی و تستر اورجینال بوده‌اند تا میزان مبلغ کمتری را برای این موضوع پرداخت کنند.

گیاه سوسن

گیاه سوسن اولین گیاهی بود که در عطر سازی استفاده شد. تاپوتی توانسته بود با جوشاندن این گیاه و به دست آوردن روغن معطر به نوعی اولین عطر جهان را بسازد. او بعد از به دست آوردن این روغن و فیلتر کردن چندین باره آن توانست نظرها را به خود جلب کند.

اولین عطر کشف شده

بالاخره بعد از سالها تحقیق و تفحس. تاریخدانان توانستند که در بخش‌هایی از کشور قبرس اولین عطر را که مرتبط با ۴۰۰۰ سال قبل بود را شناسایی کنند اما متاسفانه اثری از تستر اصلی و همینطور تستر اورجینال پیدا نکردند. آنها توانسته بودند که به کارگاه عطرسازی دست پیداکنند که در آن ظروف مورد استفاده برای عطر سازی نظیر کاسه‌ها، قیف‌ها و غیره مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

وسعت کارگاه کشف شده

این کارگاه کشف شده در حدود ۳۰۰ متر مربع وسعت داشته است و ۶۰ نفر به طور تقریبی در آن مشغول به فعالیت و یا زندگی بوده‌اند.

مواد مورد استفاده

بعد از این اکتشاف بود که درهای جدیدی از صنعت عطرسازی بر روی انسان امروزی بازگشایی شد. انسان‌های باستانی از گیاهان و دانه‌ها و میوه‌های مختلفی برای عطر سازی استفاده می‌کردند.

از این موارد می‌توان به تخم گشنیز، بادام درختی، رزین‌‌های درختان کاج و  گیاهان مخروطی، مورد سبز و همینطور ترنج نام برد.

بازسازی مجدد عطرهای باستانی

در سال ۲۰۱۸ بود که موزه‌ی باستانشناسی یونان تصمیم گرفت تا یکی از عطرهای باستانی به نام رودو را بازسازی کند. رودو در آن زمان به معنای رز بوده است. بعد از این بازسازی این انسان‌های خوش ذوق نام عطر بازسازی شده را جنبه‌های مخلف زیبایی، نام گذاری کردند.  مسئولان برگزاری این فستیوال از آن برای مراجعه کنندگان استفاده می‌کردند. نکته‌ی جالب در این باره بازخوردهایی بود که مخاطبین امروزی این عطر به مسئولان برگزاری فستیوال و جشنواره دادند. همچنین شما می‌توانید تستر اصلی و تستر اورجینال این عطر معروف باستانی را در فروشگاه گوچک به راحتی پیدا کنید.

این بار اعراب پیشتاز خواهند بود

در قرن ۹هم این اعراب بودند که توانستند تحولی بزرگ در تاریخ را ایجاد کنند. شیمیدانی معروف به نام آلکیندوس توانسته بود. به قلم خود کتابی را جمع آوری کند که در آن روش‌های مختلف عطرسازی و همینطور تقطیر را مورد بررسی و آزمایش، و حتی ابداع قرار داده بود.

صدها دستورالعمل از آلکیندوس

این شیمیدان قهار و عرب در کتاب خود از تعداد بسیار زیادی دستورالعمل برای ساخت روغن‌های معطر، پمادهای معطر، آبهای معطر و همینطور حلال رونمایی کرده بود که در آن زمان بسیار مورد توجه قرار گرفته بود. او همچنین در بخشی از کتاب خود به وجود تسترهای اصلی و تسترهای اورجینال اشاره کرده است.

مراحل عطرسازی با آلکیندوس

او در کتاب معروف خود توانسته است از ۱۰۷ متد و روش برای ساخت عطر رونمایی کند. که در میان آنها روش‌ها و همینطور متدهایی دیده می‌شود که از آنها برای ساخت تجهیزات ساخت عطر نیز استفاده می‌شود. یکی از این موارد بشر مدرج است که اولین بار به وسیله‌ي اعراب ساخته و مرد استفاده قرار گرفت و با نام المبیک مشهور بوده است. بعدها یونانی‌ها نام آن را بیکر تغییر دادند و اکنون به عنوان بشر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ابن‌سینا و هنر تقطیر

بعد از آلکیندوس دانشمند ایرانی به نام ابن‌سینا که در اصل شیمیدانی پر آوازه بوده است. توانسته روش‌ها و متدهایی را مانند تقطیر مورد استفاده قرار دهد. او از این روش بخش‌های روغنی گیاهان را استخراج می‌کرد که تا آن زمان در نوع خود بی بدیل بوده است.

ابن‌سینا و گلاب‌گیری

ابن‌سینا از این روش اولین بار برای ساخت گلاب استفاده کرده است. او توانست با عمل تقطیر و جوشاندن گل‌های رز و همینطور هاون کردن این گیاه به همراه گلبرگ‌هایش آبی بسیار معطر و خوش‌بو و همینطور خوش خوراک را به وجود آورد که از آن زمان تا کنون بسیار پرطرفدار و همچنین پراستفاده بوده است. جالب است بدانید که ابن سینا تلاش بسیار زیادی برای ساخت تستر اصلی و تستر اورجینال کرد اما متاسفانه موفق نشد.

جهانی شدن گلاب و روش تقطیر ابن‌سینا

بعد از مدت نه چندان طولانی ابن‌سینا توانست به واسطه‌ی ابداع و به نوعی کشف خود شهرتی جهانی پیدا کند. زیرا گلاب یا همان آب معطر گل رز به واسطه‌ی رایحه و همینطور طعم و مزه‌ی بسیار خوشی که داشت در کشورهای غربی نیز مورد توجه قرار بگیرد. از همین رو بسیاری از شیمیدان‌های غربی از روش ابن‌ٍسینا در صنعت عطرسازی خود استفاده کردند.

دین، خدایان و عطرسازی

شاید هنر عطرسازی در اروپا را بتوان بعد از سال ۱۲۲۱ در نظر گرفت. و تمامی ارزش و اعتبار ان را باید به حساب راهبه‌هایی واریز کرد که قصد داشتند نظر مردم را بیش از پیش یه سوی خدایان و کلیسا جلب کنند.

راهبه‌ها و صنعت عطرسازی

راهبه‌هایی به نام‌های سانتا ماریا دبه ویجنه و همینطور سانتا ماریا نوولا در فلورانس ایتالیا تصمیم گرفتند که در اطراف مجارستان کنونی به ساخت آب‌هایی معطر دست بزنند. آنها توانستند در دوران فعالیت خود را حوزه‌ی ساخت عطر بالغ بر ۱۳۷۰ بو و رایحه‌ي جدید از گیاهان مختلف تولید کنند که تمامی آنها مانند ادکلن‌های امروزی در الکل حل شده بودند.

پایان قسمت اول

بهترین ها برای شما

بلک افغان

620,000 تومان

بلو شنل

730,000 تومان

تستر آمواج اوپوس سه

530,000 تومان

تستر آکوا مارین

تستر آمواج آنر سفید زنانه

680,000 تومان

تستر آمواج اوپوس پنج

650,000 تومان

تستر آمواج اوپوس هفت

650,000 تومان

تستر آمواج اینترلود زنانه

680,000 تومان

تستر آمواج جورنی مردانه

820,000 تومان

تستر ارکید سولیل

1,150,000 تومان